Website ontwikkeling

Website laten maken? Het beste CMS (WordPress), prachtige designs en hoog in Google!

Candy Apple Red is een webdesign bureau dat sowieso werkzaam is in uw omgeving. Ik werk vanuit Groningen, echter is afstand voor mij geen probleem. Zo heb ik niet alleen klanten uit Groningen, maar uit heel Nederland en zelfs Dubai!

Voor al uw website wensen bent u bij Candy Apple Red webdesign aan het juiste adres! Dankzij mijn jarenlange ervaring in het maken van websites beschik ik over een uitgebreide kennis op het gebied van webdesign, SEO en online marketing en kan u zo dus helpen aan een perfecte website voor uw onderneming. Ik heb twee pakketten samengesteld om uw keuze zo makkelijk mogelijk te maken, deze kunt u hieronder vinden.

Professionele websites voor ondernemers

Al jarenlang maak ik websites voor ondernemers zoals u. Naast er voor zorgen dat u tevreden bent over het uiterlijk zorg ik er voor dat de gebruikerservaring optimaal is. Er voor zorgen dat uw website werkt in alle browsers en dat hij zo snel mogelijk laadt is iets waar ik achter sta. Dit testen doe ik in zowel de voor- als achterkant van een website voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Door mijn ervaring in webdesign en als internet marketeer weet ik hoe groot het belang is van een snelle en goed werkende website.

Wilt u door ons een website laten maken?

 • Gratis 10 uur support per maand!

 • WordPress expert

 • De beste hosting in de markt

 • 10 jaar ervaring!

 • Uw website naar voren op Google Local

 • Contactformulier is standaard

 • Gekoppeld met Google Analytics

 • Alle websites zijn responsive

 • Webshops zijn ook mogelijk (neem contact op voor meer informatie)

 • 24/7 bereikbaar voor vragen

 • Uw eigen design voor elke site

 • Goede hosting

 • Alle pagina’s onder eigen beheer

 • Websites zijn gebaseerd op WordPress

 • SEO ingericht

Ook benieuwd wat een website laten maken kost?

  • Small

  • €999

   • Wordpress CMS
   • SEO proof
   • 3 pagina's
   • Responsive ontwerp
   • -
   • Contact formulier
   • Elke dag support
  • Kies small
  • Large

  • Op aanvraag

   • Wordpress CMS
   • SEO proof
   • Ongelimiteerd pagina's
   • Responsive ontwerp
   • Custom design
   • Contact formulier
   • Elke dag support
  • Kies large

Meer mogelijkheden

Uiteraard is er nog meer mogelijk bij het maken van een nieuwe website. Heeft u ergens vragen over? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.